Goudengids.be heeft een 'mobiele taxiservice' toegevoegd aan zijn restaurant-app Aan Tafel. Daarmee kan je een taxirit van en naar het restaurant reserveren, en dit zowel vooraf als last-minute.

Volgens goudengids.be is de eind 2012 gelanceerde Aan Tafel-app reeds 50.000 keer gedownload. Via de mobiele toepassing kan je een tafel reserveren in een restaurant naar keuze. Je kunt aangeven welk type keuken je verkiest, welke voorzieningen het restaurant moet hebben en welk budget je er wilt spenderen.

Aan Tafel is beschikbaar voor iPhone en Android-telefoons

Goudengids.be heeft een 'mobiele taxiservice' toegevoegd aan zijn restaurant-app Aan Tafel. Daarmee kan je een taxirit van en naar het restaurant reserveren, en dit zowel vooraf als last-minute. Volgens goudengids.be is de eind 2012 gelanceerde Aan Tafel-app reeds 50.000 keer gedownload. Via de mobiele toepassing kan je een tafel reserveren in een restaurant naar keuze. Je kunt aangeven welk type keuken je verkiest, welke voorzieningen het restaurant moet hebben en welk budget je er wilt spenderen. Aan Tafel is beschikbaar voor iPhone en Android-telefoons