De applicatie Where is my car, compatibel met Windows Phones, onthoudt waar je je wagen geparkeerd hebt. Als je geparkeerd staat, kan je je smartphone de opdracht geven je locatie te zoeken aan de hand van de gps-functie, en die ook op te slaan. Het is ook mogelijk een boodschap toe te voegen, zoals de nummer van je parkeerplaats of de verdieping in de parkeergarage.

Als je terugkeert naar je auto, berekent je smartphone met behulp van de kaartenapplicatie de kortste weg naar je auto.

Naast Where's my car voor Windows Phone-toestellen, bestaat er een soortgelijke app voor Android- en Apple-toestellen: Find My Car. (Bron: De Standaard)

De applicatie Where is my car, compatibel met Windows Phones, onthoudt waar je je wagen geparkeerd hebt. Als je geparkeerd staat, kan je je smartphone de opdracht geven je locatie te zoeken aan de hand van de gps-functie, en die ook op te slaan. Het is ook mogelijk een boodschap toe te voegen, zoals de nummer van je parkeerplaats of de verdieping in de parkeergarage. Als je terugkeert naar je auto, berekent je smartphone met behulp van de kaartenapplicatie de kortste weg naar je auto. Naast Where's my car voor Windows Phone-toestellen, bestaat er een soortgelijke app voor Android- en Apple-toestellen: Find My Car. (Bron: De Standaard)