Het is nog niet bekend welke toestellen de apps meekrijgen maar volgens Lenovo gaat het om exemplaren waarvan er miljoenen zullen worden verkocht.

Volgens Microsoft en Lenovo is de samenwerking een goede zaak voor gebruikers die nu "nog meer kunnen bereiken". Al moeten we nuanceren dat vooral de twee bedrijven zelf er bij winnen. Het is namelijk niet ongewoon dat app-makers, zoals Microsoft, flink betalen om hun apps standaard mee te leveren op telefoons. Zo worden ze immers vaker gebruikt.

Tegelijk maakt Microsoft bekend dat het een cross-licensing patentovereenkomst heeft voor toestellen van Lenovo en Motorola. Dat wil zeggen dat beide bedrijven technologie van elkaar mogen gebruiken zonder risico op allerlei rechtszaken.

Het is nog niet bekend welke toestellen de apps meekrijgen maar volgens Lenovo gaat het om exemplaren waarvan er miljoenen zullen worden verkocht.Volgens Microsoft en Lenovo is de samenwerking een goede zaak voor gebruikers die nu "nog meer kunnen bereiken". Al moeten we nuanceren dat vooral de twee bedrijven zelf er bij winnen. Het is namelijk niet ongewoon dat app-makers, zoals Microsoft, flink betalen om hun apps standaard mee te leveren op telefoons. Zo worden ze immers vaker gebruikt.Tegelijk maakt Microsoft bekend dat het een cross-licensing patentovereenkomst heeft voor toestellen van Lenovo en Motorola. Dat wil zeggen dat beide bedrijven technologie van elkaar mogen gebruiken zonder risico op allerlei rechtszaken.