We hadden al een tijdje niks meer gehoord over schadelijke gsm-stralingen en hersentumoren, laat staan over pijnlijke sms-duimen, maar nu blijkt dat sms'en ook op een andere manier een aanslag kan zijn op uw gezondheid.

In de Amerikaanse staat Ohio ging een tiener net iets te veel op in de sms die hij aan het typen was. Ooggetuigen zagen hem sms'end een spoorweg oversteken toen er net een trein gepasseerd was. Een trein die vanuit de andere richting kwam, greep de ijverige sms'er, katapulteerde hem vijftien meter de lucht in en kwakte hem verderop tegen de vlakte. De jongen leeft nog, al zal hij ongetwijfeld een tijdje handsfree moeten gsm'en.

We hadden al een tijdje niks meer gehoord over schadelijke gsm-stralingen en hersentumoren, laat staan over pijnlijke sms-duimen, maar nu blijkt dat sms'en ook op een andere manier een aanslag kan zijn op uw gezondheid. In de Amerikaanse staat Ohio ging een tiener net iets te veel op in de sms die hij aan het typen was. Ooggetuigen zagen hem sms'end een spoorweg oversteken toen er net een trein gepasseerd was. Een trein die vanuit de andere richting kwam, greep de ijverige sms'er, katapulteerde hem vijftien meter de lucht in en kwakte hem verderop tegen de vlakte. De jongen leeft nog, al zal hij ongetwijfeld een tijdje handsfree moeten gsm'en.