Tegelijkertijd verandert de naam van Snapchat in Snap. Dat gebeurt omdat het bedrijf nu meer producten heeft dan alleen de app Snapchat.

Met de bril treedt Snap in de voetsporen van Google, dat met Google Glass veel weerstand ondervond van niet-gebruikers. Dragers van de bril kregen de bijnaam 'Glassholes' en werden enkele jaren geleden uit sommige cafés geweerd omdat niet te zien was of de drager opnames maakte. Bij de Snap Spectacles licht een ring lampjes rond de lens op als er wordt opgenomen.

Helemaal vergelijkbaar zijn de twee brillen niet. Google Glass bood ook augmented reality en kostte meer dan 1.000 dollar, terwijl de Snap Spectacles 129 dollar gaat kosten.

(ANP/WK)

Tegelijkertijd verandert de naam van Snapchat in Snap. Dat gebeurt omdat het bedrijf nu meer producten heeft dan alleen de app Snapchat.Met de bril treedt Snap in de voetsporen van Google, dat met Google Glass veel weerstand ondervond van niet-gebruikers. Dragers van de bril kregen de bijnaam 'Glassholes' en werden enkele jaren geleden uit sommige cafés geweerd omdat niet te zien was of de drager opnames maakte. Bij de Snap Spectacles licht een ring lampjes rond de lens op als er wordt opgenomen.Helemaal vergelijkbaar zijn de twee brillen niet. Google Glass bood ook augmented reality en kostte meer dan 1.000 dollar, terwijl de Snap Spectacles 129 dollar gaat kosten.(ANP/WK)