De overname wordt gemeld door de Israëlische zakenkrant Calcalist en Reuters, al geven de betrokken bedrijven geen commentaar op het bericht. Volgens de krant betaalt Snapchat 30 tot 40 miljoen dollar voor het bedrijf.

Cimagine Media telt zo'n twintig werknemers en bestaat sinds 2012. Het bedrijf heeft onder meer een product waarmee je virtueel meubelen en toestellen kan plaatsen in je bestaande woonkamer. Al zou het Snapchat volgens Calcalist eerder te doen zijn om het team achter het bedrijf dan om dit specifiek product. Zo zou het bedrijf het Israëlische R&D-center worden van de foto- en videoapplicatie.

Snapchat heeft in het verleden al enkele overnames gedaan om zijn app te verbeteren. De toepassing is, vooral onder een jonger publiek, zeer populair. Zo populair dat bepaalde functies, zoals de mogelijkheid om een verhaal van je snaps te maken, intussen zijn gekopieerd door onder meer Instagram.

Het bedrijf heeft plannen om tegen maart naar de beurs te trekken. Vanaf dan is het bedrijf verplicht om toekomstige overnames te melden aan het grote publiek.

De overname wordt gemeld door de Israëlische zakenkrant Calcalist en Reuters, al geven de betrokken bedrijven geen commentaar op het bericht. Volgens de krant betaalt Snapchat 30 tot 40 miljoen dollar voor het bedrijf.Cimagine Media telt zo'n twintig werknemers en bestaat sinds 2012. Het bedrijf heeft onder meer een product waarmee je virtueel meubelen en toestellen kan plaatsen in je bestaande woonkamer. Al zou het Snapchat volgens Calcalist eerder te doen zijn om het team achter het bedrijf dan om dit specifiek product. Zo zou het bedrijf het Israëlische R&D-center worden van de foto- en videoapplicatie.Snapchat heeft in het verleden al enkele overnames gedaan om zijn app te verbeteren. De toepassing is, vooral onder een jonger publiek, zeer populair. Zo populair dat bepaalde functies, zoals de mogelijkheid om een verhaal van je snaps te maken, intussen zijn gekopieerd door onder meer Instagram.Het bedrijf heeft plannen om tegen maart naar de beurs te trekken. Vanaf dan is het bedrijf verplicht om toekomstige overnames te melden aan het grote publiek.