Van oudsher verdwijnen foto's op Snapchat nadat ze zijn bekeken, maar in de nieuwe richtlijnen zit een onduidelijkheid waardoor het lijkt alsof de foto's ook worden opgeslagen. Ze zouden dan, compleet met de gegevens van de gebruikers, doorgespeeld kunnen worden aan adverteerders.

Absoluut niet waar

Snapchat gaat in de verdediging en stelt dat er helemaal geen sprake is van opslag van foto's. "Zodra we merken dat een foto is bekeken of dat de houdbaarheidstermijn is verstreken, wordt het bestand weggehaald", aldus Snapchat. Ter verdere verduidelijking heeft de onderneming een blog gepubliceerd.

Bron: Automatiseringgids

Van oudsher verdwijnen foto's op Snapchat nadat ze zijn bekeken, maar in de nieuwe richtlijnen zit een onduidelijkheid waardoor het lijkt alsof de foto's ook worden opgeslagen. Ze zouden dan, compleet met de gegevens van de gebruikers, doorgespeeld kunnen worden aan adverteerders.Absoluut niet waarSnapchat gaat in de verdediging en stelt dat er helemaal geen sprake is van opslag van foto's. "Zodra we merken dat een foto is bekeken of dat de houdbaarheidstermijn is verstreken, wordt het bestand weggehaald", aldus Snapchat. Ter verdere verduidelijking heeft de onderneming een blog gepubliceerd. Bron: Automatiseringgids