Het Californische Soasta zet zijn expansie in Europa voort en opent een filiaal in Rusland, Duitsland én ook België. Het bedrijf is gespecialiseerd in het in de cloud testen van mobiele oplossingen.

Het emea-team komt onder leiding van Tim Bisley (ex-Nimsoft, CA en Mercury Interactive), en zou al flink wat klanten opgetekend hebben in Duitsland, Oostenrijk, de Benelux en Scandinavië. De klanten vinden we vooral in distributie, media en telecom. Soasta schuift een flexibel cloudplatform naar voor, waarlangs weboplossingen en (mobiele) toepassingen in internetomgevingen getest kunnen worden. Ook het in real-time evalueren van de performatie is mogelijk. Bedrijven kunnen zo de ontwikkelingstijd versnellen en hun applicaties dus sneller op de markt brengen. Soasta brengt onder de naam mPulse ook een tool op de markt die de performantie van webpagina's meet.

Het Californische Soasta zet zijn expansie in Europa voort en opent een filiaal in Rusland, Duitsland én ook België. Het bedrijf is gespecialiseerd in het in de cloud testen van mobiele oplossingen. Het emea-team komt onder leiding van Tim Bisley (ex-Nimsoft, CA en Mercury Interactive), en zou al flink wat klanten opgetekend hebben in Duitsland, Oostenrijk, de Benelux en Scandinavië. De klanten vinden we vooral in distributie, media en telecom. Soasta schuift een flexibel cloudplatform naar voor, waarlangs weboplossingen en (mobiele) toepassingen in internetomgevingen getest kunnen worden. Ook het in real-time evalueren van de performatie is mogelijk. Bedrijven kunnen zo de ontwikkelingstijd versnellen en hun applicaties dus sneller op de markt brengen. Soasta brengt onder de naam mPulse ook een tool op de markt die de performantie van webpagina's meet.