Sociaal secretariaat UCM kondigt de overname aan van Formatech New Technologies. Dat bedrijf ontwikkelt ict-oplossingen voor loonbeheer.

Als dochteronderneming van UCM zal Formatech de ict-toepassingen aanleveren voor de werking van het sociaal secretariaat. Daarnaast zal Formatech zijn toepassingen blijven leveren aan de klanten die bewust opteren voor een 'interne' oplossing.

"De overname van Formatech biedt UCM de mogelijkheid om zich te positioneren als 'dienstverlener'", zegt Jean-Benoît Le Boulengé, afgevaardigd bestuurder van het sociaal secretariaat UCM, in een persbericht. En ook Claude Glowacki, afgevaardigd beheerder van Formatech New Technologies, is tevreden: "De overname is voor ons een uitgelezen kans om de sociale wetgeving op een nog betere manier op te volgen en tegelijk ook sneller en verder te gaan bij het ontwikkelen van ict-toepassingen voor loonbeheer."

Glowacki blijft na de overname een belangrijke rol spelen op vlak projectbegeleiding en adviesverlening binnen UCM.

Sociaal secretariaat UCM kondigt de overname aan van Formatech New Technologies. Dat bedrijf ontwikkelt ict-oplossingen voor loonbeheer. Als dochteronderneming van UCM zal Formatech de ict-toepassingen aanleveren voor de werking van het sociaal secretariaat. Daarnaast zal Formatech zijn toepassingen blijven leveren aan de klanten die bewust opteren voor een 'interne' oplossing. "De overname van Formatech biedt UCM de mogelijkheid om zich te positioneren als 'dienstverlener'", zegt Jean-Benoît Le Boulengé, afgevaardigd bestuurder van het sociaal secretariaat UCM, in een persbericht. En ook Claude Glowacki, afgevaardigd beheerder van Formatech New Technologies, is tevreden: "De overname is voor ons een uitgelezen kans om de sociale wetgeving op een nog betere manier op te volgen en tegelijk ook sneller en verder te gaan bij het ontwikkelen van ict-toepassingen voor loonbeheer." Glowacki blijft na de overname een belangrijke rol spelen op vlak projectbegeleiding en adviesverlening binnen UCM.