Het streamen - of remote play genoemd - werkt met Windows 8.1, Windows 10 of later en OS X 10.10 en OS X 10.11.. Om het allemaal werkbaar te houden kunnen gamers voor verschillende resoluties (tot 72p) en framerates kiezen voor het streamen. Via de USB-ingang kan een controller aangesloten worden, schrijft Sony in een blogpost.

Verder zal het met de update ook mogelijk worden om jezelf als offline weer te geven, zodat niet iedereen ziet dat je er wél bent. Ook kunnen gamers instellen dat ze een notificatie krijgen wanneer je een vriend online verschijnt, zodat ze samen kunnen gamen en wordt het mogelijk om via een soort agenda-functie evenementen te organiseren.

De update is morgen beschikbaar en de remote play-app is na lancering beschikbaar op de site van Sony.

Het streamen - of remote play genoemd - werkt met Windows 8.1, Windows 10 of later en OS X 10.10 en OS X 10.11.. Om het allemaal werkbaar te houden kunnen gamers voor verschillende resoluties (tot 72p) en framerates kiezen voor het streamen. Via de USB-ingang kan een controller aangesloten worden, schrijft Sony in een blogpost.Verder zal het met de update ook mogelijk worden om jezelf als offline weer te geven, zodat niet iedereen ziet dat je er wél bent. Ook kunnen gamers instellen dat ze een notificatie krijgen wanneer je een vriend online verschijnt, zodat ze samen kunnen gamen en wordt het mogelijk om via een soort agenda-functie evenementen te organiseren.De update is morgen beschikbaar en de remote play-app is na lancering beschikbaar op de site van Sony.