Anaplan, een Amerikaans softwarebedrijf met onder meer Janssen Pharmaceutica als klant, opent voor het eerst een vestiging in de Benelux.

Het bedrijf zal zich vestigen in Utrecht en wordt geleid door Mark Deprez en Marco van Oosterhout. Eerder opende het bedrijf ook al kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Zweden.

Deprez werkte eerder voor startups zoals Frango en SRC Software, richtte mee de Benelux-afdeling van outlookSoft op en werkte ook voor Oracle en SAP. Hij krijgt de rol van managing Partner Anaplan Benelux.

Van Oosterhout wordt de managing director voor de Benelux. Hij werkte recent voor Excentive, maar heeft net zoals Deprez ervaring bij Frango en SRC Software en richtte OutlookSoft in nederland op. Hij werd bij SAP Nederland verantwoordelijk voor de verkoop van EPM-oplossingen nadat dat bedrijf OutlookSoft overnam.

Anaplan levert cloud-gebaseerde in-memory modelling- en planningsoplossingen voor finance, sales en operations. Het bedrijf werd in 2007 opgericht, maar is pas sinds 2011 actief met zijn producten. Naast Janssen Pharmaceutica, heeft het bedrijf ook Kimberly-Clark Eastern Europe, McAfee, Pandora en HP als klant.

Anaplan, een Amerikaans softwarebedrijf met onder meer Janssen Pharmaceutica als klant, opent voor het eerst een vestiging in de Benelux. Het bedrijf zal zich vestigen in Utrecht en wordt geleid door Mark Deprez en Marco van Oosterhout. Eerder opende het bedrijf ook al kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Zweden. Deprez werkte eerder voor startups zoals Frango en SRC Software, richtte mee de Benelux-afdeling van outlookSoft op en werkte ook voor Oracle en SAP. Hij krijgt de rol van managing Partner Anaplan Benelux. Van Oosterhout wordt de managing director voor de Benelux. Hij werkte recent voor Excentive, maar heeft net zoals Deprez ervaring bij Frango en SRC Software en richtte OutlookSoft in nederland op. Hij werd bij SAP Nederland verantwoordelijk voor de verkoop van EPM-oplossingen nadat dat bedrijf OutlookSoft overnam. Anaplan levert cloud-gebaseerde in-memory modelling- en planningsoplossingen voor finance, sales en operations. Het bedrijf werd in 2007 opgericht, maar is pas sinds 2011 actief met zijn producten. Naast Janssen Pharmaceutica, heeft het bedrijf ook Kimberly-Clark Eastern Europe, McAfee, Pandora en HP als klant.