Het Oost-Vlaamse softwarebedrijf De Clercq Solutions opent binnenkort een bijkomende vestiging in Roeselare. Van daaruit wil het ook de Noord-Franse markt bespelen.

De Roeselaarse vestiging zal bij de start worden bevolkt door een vijftal personeelsleden. Voor de groei worden ingenieurs en informatici uit de regio gerekruteerd.

De Clercq Solutions, uit Wichelen (tussen Gent en Dendermonde) bouwt MES-software (Manufacturing Execution System), voor de efficiënte aansturing van operatoren en machines in fabrieken, en WMS-software (Warehouse Management System), voor het beheer van de logistieke processen. De firma ondersteunt met zijn software 175 klanten in 15 landen.

Het zwaartepunt van het klantenbestand bevindt zich in de sectoren voeding, hi-tech, industriële uitrusting, metaal, automotive, kunststof en distributie. Bij de West-Vlaamse klanten van het bedrijf zitten ondermeer namen als Barco, Beaulieu, Deceuninck Plastics en Picanol.

Het bedrijf dat in 1996 werd opgericht, telt intussen 40 medewerkers.

Bron: Belga

Het Oost-Vlaamse softwarebedrijf De Clercq Solutions opent binnenkort een bijkomende vestiging in Roeselare. Van daaruit wil het ook de Noord-Franse markt bespelen. De Roeselaarse vestiging zal bij de start worden bevolkt door een vijftal personeelsleden. Voor de groei worden ingenieurs en informatici uit de regio gerekruteerd. De Clercq Solutions, uit Wichelen (tussen Gent en Dendermonde) bouwt MES-software (Manufacturing Execution System), voor de efficiënte aansturing van operatoren en machines in fabrieken, en WMS-software (Warehouse Management System), voor het beheer van de logistieke processen. De firma ondersteunt met zijn software 175 klanten in 15 landen. Het zwaartepunt van het klantenbestand bevindt zich in de sectoren voeding, hi-tech, industriële uitrusting, metaal, automotive, kunststof en distributie. Bij de West-Vlaamse klanten van het bedrijf zitten ondermeer namen als Barco, Beaulieu, Deceuninck Plastics en Picanol. Het bedrijf dat in 1996 werd opgericht, telt intussen 40 medewerkers. Bron: Belga