Het Vlaams Verkeerscentrum kampt al twee dagen met softwareperikelen, waardoor de files niet volledig worden weergegeven op de website. De boosdoener is een update van maandagmorgen.

Wie op de website van het Verkeerscentrum het kaartje met de files wil raadplegen, krijgt enkel informatie voor het westen van Vlaanderen. De provincies Antwerpen en Limburg blijven blanco.

"De camera's werken nog steeds correct," verzekert Mieke Van Grimberge van het Verkeerscentrum, "maar maandagmorgen werd een update van de software uitgevoerd en sindsdien zijn er problemen met de site." Het Verkeerscentrum hoopt dat het euvel vandaag kan worden verholpen.

Bron: Belga

Update (15u15): Het probleem zou verholpen zijn.

Het Vlaams Verkeerscentrum kampt al twee dagen met softwareperikelen, waardoor de files niet volledig worden weergegeven op de website. De boosdoener is een update van maandagmorgen. Wie op de website van het Verkeerscentrum het kaartje met de files wil raadplegen, krijgt enkel informatie voor het westen van Vlaanderen. De provincies Antwerpen en Limburg blijven blanco. "De camera's werken nog steeds correct," verzekert Mieke Van Grimberge van het Verkeerscentrum, "maar maandagmorgen werd een update van de software uitgevoerd en sindsdien zijn er problemen met de site." Het Verkeerscentrum hoopt dat het euvel vandaag kan worden verholpen. Bron: Belga Update (15u15): Het probleem zou verholpen zijn.