Dat er dit weekend volop werd geshopt in de solden mag blijken uit het aantal elektronische betalingen. Die deden het beter dan de eerste soldenzaterdag vorig jaar.

Op zaterdag telde betalingsverwerker Atos Worldline (Banksys, BCC) 3,826 miljoen elektronische transacties. Op de eerste soldenzaterdag in 2008 was dat nog 3,379 miljoen. Zondag was ook druk, maar niet vergelijkbaar met zaterdag. De elektronische transacties stegen samen met de verkoop. Het hoeft dan ook geen betoog dat zelfstandigenorganisaties als Unizo en NSZ in de wolken zijn.

Het dagrecord voor elektronische betalingen is nog niet geklopt. Dat bedraagt 4,3 miljoen, meerbepaald op de dag voor moederdag vorig jaar.

Bron: Belga

Dat er dit weekend volop werd geshopt in de solden mag blijken uit het aantal elektronische betalingen. Die deden het beter dan de eerste soldenzaterdag vorig jaar. Op zaterdag telde betalingsverwerker Atos Worldline (Banksys, BCC) 3,826 miljoen elektronische transacties. Op de eerste soldenzaterdag in 2008 was dat nog 3,379 miljoen. Zondag was ook druk, maar niet vergelijkbaar met zaterdag. De elektronische transacties stegen samen met de verkoop. Het hoeft dan ook geen betoog dat zelfstandigenorganisaties als Unizo en NSZ in de wolken zijn. Het dagrecord voor elektronische betalingen is nog niet geklopt. Dat bedraagt 4,3 miljoen, meerbepaald op de dag voor moederdag vorig jaar. Bron: Belga