Een groep investeerders die wordt geleid door Thoma Bravo neemt voor 717 miljoen dollar securityleverancier SonicWall over.

De investeringsgroep bestaat onder andere uit Ontario Teachers' Pension Plan en het onderdeel Teachers Private Capital. De directie zegt dat de leverancier door de overname meer financiële vrijheid krijgt en dat er ruimte komt voor flexibiliteit.

Aandeelhouders van SonicWall krijgen 11,50 dollar per aandeel. Zij moeten de overname nog goedkeuren, iets wat tussen september en december 2010 moet gebeuren.

SonicWall doet het niet slecht in de markt. Het afgelopen jaar steeg de winst van 1,7 naar 4,4 miljoen dollar. Het bedrijf heeft 213 miljoen dollar in kas.

In samenwerking met Computable

Een groep investeerders die wordt geleid door Thoma Bravo neemt voor 717 miljoen dollar securityleverancier SonicWall over. De investeringsgroep bestaat onder andere uit Ontario Teachers' Pension Plan en het onderdeel Teachers Private Capital. De directie zegt dat de leverancier door de overname meer financiële vrijheid krijgt en dat er ruimte komt voor flexibiliteit. Aandeelhouders van SonicWall krijgen 11,50 dollar per aandeel. Zij moeten de overname nog goedkeuren, iets wat tussen september en december 2010 moet gebeuren. SonicWall doet het niet slecht in de markt. Het afgelopen jaar steeg de winst van 1,7 naar 4,4 miljoen dollar. Het bedrijf heeft 213 miljoen dollar in kas. In samenwerking met Computable