Handsetfabrikant Sony Ericsson trekt de Benelux-vestiging open. België en Luxemburg zullen voortaan gestuurd worden vanuit Frankrijk, Nederland wordt bij Duitsland gevoegd.

De Belgische en Luxemburgse gsm-markt zal bij fabrikant Sony Ericsson voortaan in één cluster met Frankrijk zitten. De nieuwe cluster zal geleid worden door Pierre Perron vanuit het Parijse kantoor. Nederland zal dan weer bij Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk gevoegd worden, en onder de verantwoordelijkheid van Luc Van Huystee in Düsseldorf vallen.

Met de herschikking - die tegen september rond moet zijn - hoopt Sony Ericsson meer operationele synergie te kunnen creëren. Het lokale kantoor in België met een zevental medewerkers blijft wel gewoon bestaan, bevestigt woordvoerder Harold De Kort: "Lokale contacten met de operatoren en dsitributeuren zijn en blijven bijzonder belangrijk in onze business."

Handsetfabrikant Sony Ericsson trekt de Benelux-vestiging open. België en Luxemburg zullen voortaan gestuurd worden vanuit Frankrijk, Nederland wordt bij Duitsland gevoegd. De Belgische en Luxemburgse gsm-markt zal bij fabrikant Sony Ericsson voortaan in één cluster met Frankrijk zitten. De nieuwe cluster zal geleid worden door Pierre Perron vanuit het Parijse kantoor. Nederland zal dan weer bij Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk gevoegd worden, en onder de verantwoordelijkheid van Luc Van Huystee in Düsseldorf vallen. Met de herschikking - die tegen september rond moet zijn - hoopt Sony Ericsson meer operationele synergie te kunnen creëren. Het lokale kantoor in België met een zevental medewerkers blijft wel gewoon bestaan, bevestigt woordvoerder Harold De Kort: "Lokale contacten met de operatoren en dsitributeuren zijn en blijven bijzonder belangrijk in onze business."