Sony vraagt in de Verenigde Staten 399 dollar voor de bril of 499 dollar voor een pakket met een PlayStation Camera en Move-controllers. De bril heeft altijd een PlayStation nodig om te werken. Sony wil dat er vijftig games geschikt zijn voor de vr-bril bij de lancering.

Sony hoopt het door de lagere prijs dan die van de concurrenten te kunnen winnen van de HTC Vive (800 dollar) en Oculus rift (600 dollar). Want de bril van Playstation werkt weliswaar enkel met een spelcomputer van het bedrijf, maar de brillen van de concurrenten hebben krachtige gamecomputers nodig. Zo'n computer kost al snel duizend euro, wat de totaalprijs een pak hoger maakt.

(ANP/WK)

Sony vraagt in de Verenigde Staten 399 dollar voor de bril of 499 dollar voor een pakket met een PlayStation Camera en Move-controllers. De bril heeft altijd een PlayStation nodig om te werken. Sony wil dat er vijftig games geschikt zijn voor de vr-bril bij de lancering.Sony hoopt het door de lagere prijs dan die van de concurrenten te kunnen winnen van de HTC Vive (800 dollar) en Oculus rift (600 dollar). Want de bril van Playstation werkt weliswaar enkel met een spelcomputer van het bedrijf, maar de brillen van de concurrenten hebben krachtige gamecomputers nodig. Zo'n computer kost al snel duizend euro, wat de totaalprijs een pak hoger maakt.(ANP/WK)