Zowel het Franse Gameblog als Vice baseren zich op bronnen binnen het bedrijf.

Eerder werd er gesuggereerd dat de presentatie van de PlayStation Neo - zoals de console intern genoemd wordt - tussen 15 en 17 september op de Tokia Game Show plaats zou vinden, maar hier ziet Sony van af. Daar zal Nintendo ook de NX presenteren, en Sony deelt de spotlight liever niet.

Volgens Vice gaat het vooral om een technische showcase. De PlayStation 4.5 wordt een krachtigere variant van de PlayStation 4.

De PlayStation VR van Sony wordt in oktober verwacht. Vermoedelijk wordt de nieuwe en krachtigere PlayStation samen met de bril verkocht in het najaar.

Zowel het Franse Gameblog als Vice baseren zich op bronnen binnen het bedrijf.Eerder werd er gesuggereerd dat de presentatie van de PlayStation Neo - zoals de console intern genoemd wordt - tussen 15 en 17 september op de Tokia Game Show plaats zou vinden, maar hier ziet Sony van af. Daar zal Nintendo ook de NX presenteren, en Sony deelt de spotlight liever niet. Volgens Vice gaat het vooral om een technische showcase. De PlayStation 4.5 wordt een krachtigere variant van de PlayStation 4. De PlayStation VR van Sony wordt in oktober verwacht. Vermoedelijk wordt de nieuwe en krachtigere PlayStation samen met de bril verkocht in het najaar.