Van op de basis Vandenberg in Californië vertrok om 03.39 uur Belgische tijd een Falcon-9 draagraket van SpaceX. Ongeveer 8,5 minuten later keerde de eerste trap terug, om te landen op het droneship Of Course I Still Love You dat in de Stille Oceaan dobberde. Die trap vloog voor de zesde keer.

Breedbandinternet

Zoals gepland kwamen 63 minuten na lift-off 46 Starlinks voor breedbandinternet vrij in een lage baan. SpaceX heeft nu al ruim 2.750 dergelijke satellieten gelanceerd en heeft toelating voor 12.000 stuks.

Het bedrijf was aan zijn 29ste lancering van het jaar toe, waarvan zeventien voor Starlink.

Van op de basis Vandenberg in Californië vertrok om 03.39 uur Belgische tijd een Falcon-9 draagraket van SpaceX. Ongeveer 8,5 minuten later keerde de eerste trap terug, om te landen op het droneship Of Course I Still Love You dat in de Stille Oceaan dobberde. Die trap vloog voor de zesde keer.Zoals gepland kwamen 63 minuten na lift-off 46 Starlinks voor breedbandinternet vrij in een lage baan. SpaceX heeft nu al ruim 2.750 dergelijke satellieten gelanceerd en heeft toelating voor 12.000 stuks.Het bedrijf was aan zijn 29ste lancering van het jaar toe, waarvan zeventien voor Starlink.