Het Spaanse Service Point Solutions (SPS) heeft 1,75 miljoen euro betaald voor de Limburgse document managementspecialist UCAD.

SPS is gevestigd in Barcelona en is gespecialiseerd in 'document and facility management'. Het bedrijf was op zoek naar Europese uitbreiding, maar de overname van UCAD zorgt ook voor synergieën met SPS Nederland. Volgens het bedrijf is de overname van UCAD bovendien een goede uitvalsbasis voor extra overnames op de gefragmenteerde Belgische markt.

UCAD, gevestigd in Alken, werd in 1974 opgericht. Het bedrijf houdt zich bezig met 'document process outsourcing' (dpo), 'content management solutions' (cms) en het verlenen van consultancydiensten. De onderneming genereert jaarlijks meer dan 3 miljoen omzet en telt ongeveer 45 medewerkers. Het bedrijf heeft klanten als Tenneco Automotive, Johnson & Johnson en H&M.

Service Point Solutions heeft meer dan 2550 mensen in huis, in 7 landen (het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Spanje, Duitsland, Nederland, België en Noorwegen).

Het Spaanse Service Point Solutions (SPS) heeft 1,75 miljoen euro betaald voor de Limburgse document managementspecialist UCAD. SPS is gevestigd in Barcelona en is gespecialiseerd in 'document and facility management'. Het bedrijf was op zoek naar Europese uitbreiding, maar de overname van UCAD zorgt ook voor synergieën met SPS Nederland. Volgens het bedrijf is de overname van UCAD bovendien een goede uitvalsbasis voor extra overnames op de gefragmenteerde Belgische markt. UCAD, gevestigd in Alken, werd in 1974 opgericht. Het bedrijf houdt zich bezig met 'document process outsourcing' (dpo), 'content management solutions' (cms) en het verlenen van consultancydiensten. De onderneming genereert jaarlijks meer dan 3 miljoen omzet en telt ongeveer 45 medewerkers. Het bedrijf heeft klanten als Tenneco Automotive, Johnson & Johnson en H&M. Service Point Solutions heeft meer dan 2550 mensen in huis, in 7 landen (het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Spanje, Duitsland, Nederland, België en Noorwegen).