De impact van de cyberaanval op de stedelijke diensten blijft intussen wel groot. Afspraken maken met loketten of recyclageparken is nog steeds niet mogelijk. Hetzelfde geldt voor onder meer de online ticketverkoop van musea en culturele centra en het aanvragen van documenten als parkeerverboden, bewonerskaarten of toelatingen voor de lage-emissiezone.

Ook afspraken maken bij de politie lukt nog niet, daarom zijn er vier extra politiekantoren fysiek geopend waar inwoners zonder afspraak terecht kunnen.

De impact van de cyberaanval op de stedelijke diensten blijft intussen wel groot. Afspraken maken met loketten of recyclageparken is nog steeds niet mogelijk. Hetzelfde geldt voor onder meer de online ticketverkoop van musea en culturele centra en het aanvragen van documenten als parkeerverboden, bewonerskaarten of toelatingen voor de lage-emissiezone.Ook afspraken maken bij de politie lukt nog niet, daarom zijn er vier extra politiekantoren fysiek geopend waar inwoners zonder afspraak terecht kunnen.