De stad Mechelen heeft met IntelliStamp een oplossing geïmplementeerd die de kracht van een digitale handtekening overdraagt op papier.

Elke stad heeft intussen wel een e-loket via hetwelk burgers documenten kunnen downloaden. Maar voor officiële attesten is nog steeds een handtekening vereist, of een stempel. Intellistamp, een toepassing van Inventive Designers, zorgt ervoor dat u niet langer naar het stadhuis hoeft te gaan voor zulke dingen. Zo kan u de e-ID of een ander certificaat gebruiken om, via een portaal, documenten te ondertekenen en te voorzien van een 'hybride handtekening' (waarmee men eigenlijk een soort van digitale stempel bedoelt). Uniek aan de oplossing is de garantie dat het document bij het uitprinten zijn legale waarde en authenticiteit behoudt.

De stad Mechelen heeft met IntelliStamp een oplossing geïmplementeerd die de kracht van een digitale handtekening overdraagt op papier. Elke stad heeft intussen wel een e-loket via hetwelk burgers documenten kunnen downloaden. Maar voor officiële attesten is nog steeds een handtekening vereist, of een stempel. Intellistamp, een toepassing van Inventive Designers, zorgt ervoor dat u niet langer naar het stadhuis hoeft te gaan voor zulke dingen. Zo kan u de e-ID of een ander certificaat gebruiken om, via een portaal, documenten te ondertekenen en te voorzien van een 'hybride handtekening' (waarmee men eigenlijk een soort van digitale stempel bedoelt). Uniek aan de oplossing is de garantie dat het document bij het uitprinten zijn legale waarde en authenticiteit behoudt.