De hack kwam aan het licht toen Kelly zijn telefoon afgelopen zomer aan de 'tech support' van het Witte Huis gaf. Hij klaagde dat het toestel al maanden niet goed werkte en dat de software niet goed werd geüpdatet.

Het is niet bekend welke data de hackers kunnen hebben buitgemaakt. Bronnen binnen het Witte Huis zeggen tegen Politico dat Kelly een andere, beveiligde telefoon gebruikte voor zijn werk.

John Kelly was minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid, tot hij eind juli werd aangesteld als stafchef van het Witte huis.

De hack kwam aan het licht toen Kelly zijn telefoon afgelopen zomer aan de 'tech support' van het Witte Huis gaf. Hij klaagde dat het toestel al maanden niet goed werkte en dat de software niet goed werd geüpdatet.Het is niet bekend welke data de hackers kunnen hebben buitgemaakt. Bronnen binnen het Witte Huis zeggen tegen Politico dat Kelly een andere, beveiligde telefoon gebruikte voor zijn werk. John Kelly was minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid, tot hij eind juli werd aangesteld als stafchef van het Witte huis.