Boes zal bij LACO onder meer instaan voor de opvolging van grote datatransformatietrajecten bij de klanten. Daarnaast gaat hij de partnerships met Microsoft en SAS verder uitwerken en meehelpen om 'de diensten van het bedrijf te innoveren en af te stemmen op de noden van de klant'.

Stany Boes brengt meer dan twintig jaar ervaring in de 'data & analytics-wereld' met zich mee, en dit in verschillende managementfuncties bij onder andere CSC (nu DXC), Capgemini & KPMG. Na voornamelijk gewerkt te hebben voor grotere internationale organisaties kiest Boes ditmaal dus voor een uitdaging bij een volledig Belgische nichespeler.

Boes zal bij LACO onder meer instaan voor de opvolging van grote datatransformatietrajecten bij de klanten. Daarnaast gaat hij de partnerships met Microsoft en SAS verder uitwerken en meehelpen om 'de diensten van het bedrijf te innoveren en af te stemmen op de noden van de klant'. Stany Boes brengt meer dan twintig jaar ervaring in de 'data & analytics-wereld' met zich mee, en dit in verschillende managementfuncties bij onder andere CSC (nu DXC), Capgemini & KPMG. Na voornamelijk gewerkt te hebben voor grotere internationale organisaties kiest Boes ditmaal dus voor een uitdaging bij een volledig Belgische nichespeler.