De Amerikaanse producent van kantoorartikelen Staples heeft in Europa BT als netwerkdienstenleverancier gekozen.

BT levert Staples een wide area network (WAN)-omgeving die de 325 kantoren en winkels van Staples in zeven Europese landen met elkaar verbindt. BT zorgt voor een IP VPN-dienst, die draait op het wereldwijde BT IP Connect-platform, voor Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De waarde van het contract, dat over vier jaar loopt, werd niet meegedeeld.

Staples opende in 2000 zijn Europese hoofdkwartier in België (Strombeek-Bever). In het verleden werkte het bedrijf in onze contreien voor zijn netwerkdiensten ook al samen met Vanco (nu Reliance).

De Amerikaanse producent van kantoorartikelen Staples heeft in Europa BT als netwerkdienstenleverancier gekozen. BT levert Staples een wide area network (WAN)-omgeving die de 325 kantoren en winkels van Staples in zeven Europese landen met elkaar verbindt. BT zorgt voor een IP VPN-dienst, die draait op het wereldwijde BT IP Connect-platform, voor Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De waarde van het contract, dat over vier jaar loopt, werd niet meegedeeld. Staples opende in 2000 zijn Europese hoofdkwartier in België (Strombeek-Bever). In het verleden werkte het bedrijf in onze contreien voor zijn netwerkdiensten ook al samen met Vanco (nu Reliance).