Er worden almaar meer iBabies geboren, die Mac of Siri gedoopt worden.

Het succes van de hardwaregigant uit Cupertino overstijgt de technologische sector. Volgens Babycenter.com zijn zelfs enkele van de hipste babynamen van 2012 gebaseerd op Apple-producten.

De naam Apple is volgens de website 15 procent populairder dan in 2011 - onder andere Gwyneth Paltrow noemde haar boorling zo. Daarnaast werden 12 procent meer jongens Mac genoemd - naar Apple's computers -, en 5 procent meer meisjes Siri - naar de 'persoonlijke assistent' in de iPhone 4S en de iPhone 5.

Worden Android, Galaxy en Lumia dan dé babynamen van 2013?

Er worden almaar meer iBabies geboren, die Mac of Siri gedoopt worden. Het succes van de hardwaregigant uit Cupertino overstijgt de technologische sector. Volgens Babycenter.com zijn zelfs enkele van de hipste babynamen van 2012 gebaseerd op Apple-producten. De naam Apple is volgens de website 15 procent populairder dan in 2011 - onder andere Gwyneth Paltrow noemde haar boorling zo. Daarnaast werden 12 procent meer jongens Mac genoemd - naar Apple's computers -, en 5 procent meer meisjes Siri - naar de 'persoonlijke assistent' in de iPhone 4S en de iPhone 5. Worden Android, Galaxy en Lumia dan dé babynamen van 2013?