Stefaan Hinderyckx keert terug naar integrator Dimension Data. Hij was gedurende iets meer dan een jaar EMEA verkoopsdirecteur managed security services bij Symantec.

Stefaan Hinderyckx vertrok eind 2006 bij Didata nadat hij er drie jaar verantwoordelijk was voor business development security. Bij Symantec kreeg hij de kans om de diensten uit te bouwen op Europees niveau. De terugkeer naar Didata wijst hij toe aan de multiproduct- en multiservice-aanpak.

"Security wordt ook steeds belangrijker in telefonie en netwerktoepassingen", vertelt Hinderyckx die zich al bijna tien jaar op de security business toelegt. Bij het Leuvense Ubizen was hij vijf jaar, van '99 tot 2004, vice president sales. De KUL-computerwetenschapper startte zijn loopbaan bij het Belgisch Institute of Management (BIM) en ging vervolgens aan de slag bij Olivetti, Unisys en Getronics.

Stefaan Hinderyckx keert terug naar integrator Dimension Data. Hij was gedurende iets meer dan een jaar EMEA verkoopsdirecteur managed security services bij Symantec. Stefaan Hinderyckx vertrok eind 2006 bij Didata nadat hij er drie jaar verantwoordelijk was voor business development security. Bij Symantec kreeg hij de kans om de diensten uit te bouwen op Europees niveau. De terugkeer naar Didata wijst hij toe aan de multiproduct- en multiservice-aanpak. "Security wordt ook steeds belangrijker in telefonie en netwerktoepassingen", vertelt Hinderyckx die zich al bijna tien jaar op de security business toelegt. Bij het Leuvense Ubizen was hij vijf jaar, van '99 tot 2004, vice president sales. De KUL-computerwetenschapper startte zijn loopbaan bij het Belgisch Institute of Management (BIM) en ging vervolgens aan de slag bij Olivetti, Unisys en Getronics.