Stefaan Missiaen, die voordien aan het hoofd stond van de business unit Exact Online, wordt general manager van het Belgische filiaal van erp- en boekhoudsoftwarebedrijf Exact Software.

Exact bestond tot voor kort in België in feite uit verschillende divisies: Stefaan Missiaen was verantwoordelijk voor Exact Online, Geert Grauls stond aan het hoofd van de Local Market-divisie en Julien Anno, die tussen 1999 en 2010 managing director van Exact België was, was verantwoordelijk voor het internationale (EMEA) luik.

Nu wordt dat alles herschikt tot één organisatie, Exact Software België. Stefaan Missiaen zal dat eengemaakte bedrijf als general manager leiden. Missiaen is de voormalige managing director van Solid Data, dat in 2007 door Exact werd overgenomen. "Voortaan ligt onze focus op het ontwikkelen en vermarkten van een aanbod voor specifiek geselecteerde marktsegmenten", klinkt het in een persbericht.

Geert Grauls, voorheen verantwoordelijk voor de Local Market-divisie, zal opnieuw de Customer Services voor zijn rekening nemen, een functie die hij vóór 2010 ook al enkele jaren had vervuld. Gunther Walravens krijgt naast de marketingdivisie ook de eindverantwoordelijkheid over de ééngemaakte salesorganisatie. Julien Anno heeft begin dit jaar het bedrijf verlaten.

Stefaan Missiaen, die voordien aan het hoofd stond van de business unit Exact Online, wordt general manager van het Belgische filiaal van erp- en boekhoudsoftwarebedrijf Exact Software. Exact bestond tot voor kort in België in feite uit verschillende divisies: Stefaan Missiaen was verantwoordelijk voor Exact Online, Geert Grauls stond aan het hoofd van de Local Market-divisie en Julien Anno, die tussen 1999 en 2010 managing director van Exact België was, was verantwoordelijk voor het internationale (EMEA) luik. Nu wordt dat alles herschikt tot één organisatie, Exact Software België. Stefaan Missiaen zal dat eengemaakte bedrijf als general manager leiden. Missiaen is de voormalige managing director van Solid Data, dat in 2007 door Exact werd overgenomen. "Voortaan ligt onze focus op het ontwikkelen en vermarkten van een aanbod voor specifiek geselecteerde marktsegmenten", klinkt het in een persbericht. Geert Grauls, voorheen verantwoordelijk voor de Local Market-divisie, zal opnieuw de Customer Services voor zijn rekening nemen, een functie die hij vóór 2010 ook al enkele jaren had vervuld. Gunther Walravens krijgt naast de marketingdivisie ook de eindverantwoordelijkheid over de ééngemaakte salesorganisatie. Julien Anno heeft begin dit jaar het bedrijf verlaten.