Stefan Bovy, momenteel marketingverantwoordelijke voor de kmo-sector bij Belgacom, wordt vanaf 1 december Vice President Products & Solutions bij de Enterprise Business Unit van Belgacom.

Bovy, die handelsingenieur is van opleiding, begon in 1996 bij Procter & Gamble. Na een klein jaar belandde hij bij de Belgacom Groep als Segment Manager. Hij kreeg doorheen de jaren meer en meer verantwoordelijkheden in segment/brand management op verschillende domeinen. In 2005 werd hij Operations & Sales Customer Service Manager. In november 2007 kreeg hij zijn huidige functie van Director Marketing SME.

Stefan Bovy zal in zijn nieuwe functie rechtstreeks rapporteren aan Michel De Coster, EVP Enterprise Business Unit. Hij neemt als vice president products & solutions de stek in van Hendrik Van De Velde [die Belgacom begin oktober verlaten heeft].

Stefan Bovy, momenteel marketingverantwoordelijke voor de kmo-sector bij Belgacom, wordt vanaf 1 december Vice President Products & Solutions bij de Enterprise Business Unit van Belgacom. Bovy, die handelsingenieur is van opleiding, begon in 1996 bij Procter & Gamble. Na een klein jaar belandde hij bij de Belgacom Groep als Segment Manager. Hij kreeg doorheen de jaren meer en meer verantwoordelijkheden in segment/brand management op verschillende domeinen. In 2005 werd hij Operations & Sales Customer Service Manager. In november 2007 kreeg hij zijn huidige functie van Director Marketing SME. Stefan Bovy zal in zijn nieuwe functie rechtstreeks rapporteren aan Michel De Coster, EVP Enterprise Business Unit. Hij neemt als vice president products & solutions de stek in van Hendrik Van De Velde [die Belgacom begin oktober verlaten heeft].