Naar jaarlijkse traditie stelt Data News de shortlist voor CIO of the Year op. Kandidaten die omwille van hun ervaring of invloed in de kijker springen worden bekroond voor hun werk. Ook de beste ICT-projecten worden in de kijker gezet. Dit zijn de vijf kandidaten:

Peter Billiau (EDF Luminus)

Herman De Prins (UCB)

Werner De Wever (Bosal)

Joël Van Hoolandt (KPMG)

Geert Van Hove (Belfius)

Op Datanews.be/CIO gaan we dieper in op het profiel van de kandidaten. Daar kan je tot 25 september je stem uitbrengen voor de beste CIO. Tegelijk kunnen bedrijven zich nog tot die datum kandidaat stellen voor het ICT Project of the Year.

De stemmen van de lezers bepalen, samen met het oordeel van de vakjury, wie de nieuwe CIO van het jaar wordt. De winnaar maken we bekend op 16 november op het CIO of the Year event dat dit jaar doorgaat in Autoworld (Brussel). Hij treedt in de voetsporen van onder meer Peter Bal, CIO van Wabco, en Veerle Lozie, CIO van Melexis. Ook het beste ICT-project voor grote organisaties en KMO's wordt die avond bekroond.

Naar jaarlijkse traditie stelt Data News de shortlist voor CIO of the Year op. Kandidaten die omwille van hun ervaring of invloed in de kijker springen worden bekroond voor hun werk. Ook de beste ICT-projecten worden in de kijker gezet. Dit zijn de vijf kandidaten:Peter Billiau (EDF Luminus)Herman De Prins (UCB)Werner De Wever (Bosal)Joël Van Hoolandt (KPMG)Geert Van Hove (Belfius)Op Datanews.be/CIO gaan we dieper in op het profiel van de kandidaten. Daar kan je tot 25 september je stem uitbrengen voor de beste CIO. Tegelijk kunnen bedrijven zich nog tot die datum kandidaat stellen voor het ICT Project of the Year. De stemmen van de lezers bepalen, samen met het oordeel van de vakjury, wie de nieuwe CIO van het jaar wordt. De winnaar maken we bekend op 16 november op het CIO of the Year event dat dit jaar doorgaat in Autoworld (Brussel). Hij treedt in de voetsporen van onder meer Peter Bal, CIO van Wabco, en Veerle Lozie, CIO van Melexis. Ook het beste ICT-project voor grote organisaties en KMO's wordt die avond bekroond.