De 45-jarige Leferink werkt al meer dan twintig jaar voor Progress en was onder meer verantwoordelijk voor direct sales, business unit manager Handel, Retail, Distributie en Transport.

De ambitie van Leferink is duidelijk: "Komend jaar zijn onze doelstellingen in de Benelux vooral gericht op groei", zegt Leferink. "We willen dit realiseren door autonome groei. Tevens willen we het integreren en verkopen van aanvullende producten op basis van recente overnames, zoals het sterke productportfolio van Telerik, verder uitdiepen."

De 45-jarige Leferink werkt al meer dan twintig jaar voor Progress en was onder meer verantwoordelijk voor direct sales, business unit manager Handel, Retail, Distributie en Transport.De ambitie van Leferink is duidelijk: "Komend jaar zijn onze doelstellingen in de Benelux vooral gericht op groei", zegt Leferink. "We willen dit realiseren door autonome groei. Tevens willen we het integreren en verkopen van aanvullende producten op basis van recente overnames, zoals het sterke productportfolio van Telerik, verder uitdiepen."