Lahaye is geen onbekende voor het bedrijf. Hij was al country manager voor HPE Luxemburg en werkte eerder al voor het oude HP en Compaq. Tot eind 2010 was hij COO Bij Dimension Data.

In zijn nieuwe functie moet Lahaye de Belux-activiteiten verder uitbouwen. Hij volgt daarbij Luc Opdebeeck op die in mei vertrok. Hij leidde HP sinds eind 2014. Na de splitsing in HPE en HP Inc in 2015 werd hij verantwoordelijk voor HPE.

Update 28 oktober:

Luc Opdebeeck verliet HPE in mei, maar hij werd al in november 2017 als managing director voor België en Luxemburg opgevolgd door Raf Peeters, die nu wordt opgevolgd door Lahaye.

Lahaye is geen onbekende voor het bedrijf. Hij was al country manager voor HPE Luxemburg en werkte eerder al voor het oude HP en Compaq. Tot eind 2010 was hij COO Bij Dimension Data.In zijn nieuwe functie moet Lahaye de Belux-activiteiten verder uitbouwen. Hij volgt daarbij Luc Opdebeeck op die in mei vertrok. Hij leidde HP sinds eind 2014. Na de splitsing in HPE en HP Inc in 2015 werd hij verantwoordelijk voor HPE.Update 28 oktober:Luc Opdebeeck verliet HPE in mei, maar hij werd al in november 2017 als managing director voor België en Luxemburg opgevolgd door Raf Peeters, die nu wordt opgevolgd door Lahaye.