Realo Belgium is de joint venture van Realo Groep waarin De Persgroep een participatie van 50 procent heeft. Stephane Vermeiren was als general manager online services België en Nederland bij De Persgroep al van dichtbij betrokken bij de oprichting van die joint venture. Nu stapt hij dus helemaal over naar Realo om zich voor 100% achter dit nieuwe initiatief te kunnen scharen.

Realo is een nieuwe immosite waarin onder meer Netlog- en Twoo-oprichters Toon Coppens en Lorenz Bogaert betrokken zijn. Realo zet in op gedetailleerde data over uw huis én uw buurt door onder meer ook open databronnen te raadplegen. Om die reden veroorzaakte het al heel wat heisa bij onder meer privacyvoorvechters. "Realo Belgium combineert de kracht van veel beter gebruik van immo-data met de mediapower van De Persgroep. Ik geloof sterk in de grote complementariteit van beide partners, samen gaan we het verschil maken", besluit Stephane Vermeiren in Pub. Eerder was Vermeiren ook general manager van Rabobank.be.

Realo Belgium is de joint venture van Realo Groep waarin De Persgroep een participatie van 50 procent heeft. Stephane Vermeiren was als general manager online services België en Nederland bij De Persgroep al van dichtbij betrokken bij de oprichting van die joint venture. Nu stapt hij dus helemaal over naar Realo om zich voor 100% achter dit nieuwe initiatief te kunnen scharen.Realo is een nieuwe immosite waarin onder meer Netlog- en Twoo-oprichters Toon Coppens en Lorenz Bogaert betrokken zijn. Realo zet in op gedetailleerde data over uw huis én uw buurt door onder meer ook open databronnen te raadplegen. Om die reden veroorzaakte het al heel wat heisa bij onder meer privacyvoorvechters. "Realo Belgium combineert de kracht van veel beter gebruik van immo-data met de mediapower van De Persgroep. Ik geloof sterk in de grote complementariteit van beide partners, samen gaan we het verschil maken", besluit Stephane Vermeiren in Pub. Eerder was Vermeiren ook general manager van Rabobank.be.