De Channel Awards werden voor de dertiende keer georganiseerd en kenden een opkomst van ruim 500 aanwezigen. Die mochten met een stemmodule zelf de winnaars van de awards bepalen.

Voor de Channel Personality of the Year waren er vier kandidaten die zichzelf voorstelden. Het ging om Christophe Defrance (Dell), Patrick Van Roey (Van Roey Automation), Patrick Steenssens (Tech Data) en Steve Meynen. De managing director van Ingram Micro Belux kreeg de meeste stemmen achter zijn naam. Hij volgt Walter Van Uytven (Awingu) op als Channel Personality of the Year.

Annick Van den Abbeele (Tech Data) werd verkozen tot Channel Accountmanager van het jaar. In totaal werden er 18 awards in drie verschillende categorieën uitgereikt.

De Channel Awards werden voor de dertiende keer georganiseerd en kenden een opkomst van ruim 500 aanwezigen. Die mochten met een stemmodule zelf de winnaars van de awards bepalen. Voor de Channel Personality of the Year waren er vier kandidaten die zichzelf voorstelden. Het ging om Christophe Defrance (Dell), Patrick Van Roey (Van Roey Automation), Patrick Steenssens (Tech Data) en Steve Meynen. De managing director van Ingram Micro Belux kreeg de meeste stemmen achter zijn naam. Hij volgt Walter Van Uytven (Awingu) op als Channel Personality of the Year. Annick Van den Abbeele (Tech Data) werd verkozen tot Channel Accountmanager van het jaar. In totaal werden er 18 awards in drie verschillende categorieën uitgereikt.