Van Boven krijgt een functie binnen de Group Sales Office van de Capgemini Groep. In België wordt hij opgevolgd door Alain Olivier. Hij wordt naast afgevaardigd bestuurder ook ceo van de business unit Applicaton Services, de grootste binnen Capgemini Belgium.

Bij de consulting unit werd intussen ook Pierre Lorquet benoemd tot senior vicepresident. Hij leidt die afdeling samen met Robert van der Eijk. Lambert Swillens blijft aan als country manager voor Financial Services.

Alain Olivier svp is afgevaardigd bestuurder bij Capgemini Belgiium, volgt Urbain Van Boven op die internationale functie krijgt binnen de group sales office van de Capgemini Group.

Van Boven krijgt een functie binnen de Group Sales Office van de Capgemini Groep. In België wordt hij opgevolgd door Alain Olivier. Hij wordt naast afgevaardigd bestuurder ook ceo van de business unit Applicaton Services, de grootste binnen Capgemini Belgium.Bij de consulting unit werd intussen ook Pierre Lorquet benoemd tot senior vicepresident. Hij leidt die afdeling samen met Robert van der Eijk. Lambert Swillens blijft aan als country manager voor Financial Services.Alain Olivier svp is afgevaardigd bestuurder bij Capgemini Belgiium, volgt Urbain Van Boven op die internationale functie krijgt binnen de group sales office van de Capgemini Group.