Bij de afdeling Enterprise Storage & Servers Business van HP wordt de Belg Gilles Thiebaut regiodirecteur voor West-Europa. Geert Rottier, tevoren Belgisch directeur van de softwaredivisie, neemt zijn plaats in.

Bij HP zullen er heel wat nieuwe naamkaartjes moeten worden gedrukt. De Belg Gilles Thiebaut (36), tot op heden country director voor België en Luxemburg van de Enterprise Storage & Servers Business, schuift door naar het internationale niveau. Hij wordt er regional director van de regio General Western Europe (Benelux, Scandinavië, Oostenrijk en Zwitserland). Dat omdat Ruud Vrolijk, die voordien die functie bekleedde, op zijn beurt EMEA vice president Business Critical Systems wordt. Thiebaut werkt al 10 jaar bij HP, waaronder 5 jaar als sales manager bij HP Financial Services.

Geert Rottier (39), die country director voor België en Luxemburg van de Software Business van HP was, krijgt de job van Thiebaut. Rottier heeft ook al een verleden van 10 jaar bij HP, in lokale en internationale marketing- en salesfuncties. Daarvoor werkte hij bij Filepool, het Belgische softwarebedrijf dat overgenomen werd door EMC.

De functie van Rottier gaat op in de huidige titel van Marc Sorée. Sorée is de voormalige Belux-baas van Mercury Interactive. Hij had sinds de overname van Mercury door HP in feite al de titel general manager van HP Software België en Luxemburg gekregen. Het toont aan dat de integratie van Mercury in HP in ons land op haar laatste benen loopt. Vóór zijn functie bij Mercury was Sorée onder meer Belux-directeur bij SSA Global (nu eigendom van Infor) en bij Baan (overgenomen door SSA) en business development manager bij Siebel (nu deel van Oracle).

Bij de afdeling Enterprise Storage & Servers Business van HP wordt de Belg Gilles Thiebaut regiodirecteur voor West-Europa. Geert Rottier, tevoren Belgisch directeur van de softwaredivisie, neemt zijn plaats in. Bij HP zullen er heel wat nieuwe naamkaartjes moeten worden gedrukt. De Belg Gilles Thiebaut (36), tot op heden country director voor België en Luxemburg van de Enterprise Storage & Servers Business, schuift door naar het internationale niveau. Hij wordt er regional director van de regio General Western Europe (Benelux, Scandinavië, Oostenrijk en Zwitserland). Dat omdat Ruud Vrolijk, die voordien die functie bekleedde, op zijn beurt EMEA vice president Business Critical Systems wordt. Thiebaut werkt al 10 jaar bij HP, waaronder 5 jaar als sales manager bij HP Financial Services. Geert Rottier (39), die country director voor België en Luxemburg van de Software Business van HP was, krijgt de job van Thiebaut. Rottier heeft ook al een verleden van 10 jaar bij HP, in lokale en internationale marketing- en salesfuncties. Daarvoor werkte hij bij Filepool, het Belgische softwarebedrijf dat overgenomen werd door EMC. De functie van Rottier gaat op in de huidige titel van Marc Sorée. Sorée is de voormalige Belux-baas van Mercury Interactive. Hij had sinds de overname van Mercury door HP in feite al de titel general manager van HP Software België en Luxemburg gekregen. Het toont aan dat de integratie van Mercury in HP in ons land op haar laatste benen loopt. Vóór zijn functie bij Mercury was Sorée onder meer Belux-directeur bij SSA Global (nu eigendom van Infor) en bij Baan (overgenomen door SSA) en business development manager bij Siebel (nu deel van Oracle).