Op de eigen statuspagina bevestigde Apple de storing, die inmiddels verholpen is. Woensdag werd de techgigant ook al getroffen door een storing. Toen waren er klanten die niet meer bij hun muziek konden door problemen met iCloud Music Library.

De serverproblemen komen op een ongelukkig moment voor Apple. Over twee weken is de jaarlijkse WWDC en ontwikkelaars zijn vooral gefocust op Apples vernieuwingen op cloudgebied. Momenteel klinkt nogal eens het verwijt dat Google het veel beter doet op het gebied van clouddiensten.

De techreus deed geen uitspraken over de oorzaak van de storing.

(ANP/WK)

Op de eigen statuspagina bevestigde Apple de storing, die inmiddels verholpen is. Woensdag werd de techgigant ook al getroffen door een storing. Toen waren er klanten die niet meer bij hun muziek konden door problemen met iCloud Music Library.De serverproblemen komen op een ongelukkig moment voor Apple. Over twee weken is de jaarlijkse WWDC en ontwikkelaars zijn vooral gefocust op Apples vernieuwingen op cloudgebied. Momenteel klinkt nogal eens het verwijt dat Google het veel beter doet op het gebied van clouddiensten.De techreus deed geen uitspraken over de oorzaak van de storing.(ANP/WK)