Softwaregigant Microsoft heeft de aanbieding van testversies van het nieuwe besturingssysteem Windows 7 (Public Beta 1) via internet dit weekend noodgedwongen gestaakt.

De vrijgave van de eerste bètaversie zorgde voor een stormloop op internet en bracht de servers van het bedrijf in de problemen. Microsoft bood vanaf vrijdag een testversie van Windows 7 aan. Zo wou het bedrijf van gebruikers feedback ontvangen vooraleer de definitieve versie op de markt wordt gebracht. De testversie lokte echter zoveel interesse dat er enorme wachtrijen ontstonden. De servers raakten overbelast en Microsoft moest het initiatief staken.

Microsoft-baas Steve Ballmer had de vrijgave van de testversie vorige woensdag aangekondigd op een belangrijke elektronicabeurs in Las Vegas.

Bron: Belga

Softwaregigant Microsoft heeft de aanbieding van testversies van het nieuwe besturingssysteem Windows 7 (Public Beta 1) via internet dit weekend noodgedwongen gestaakt. De vrijgave van de eerste bètaversie zorgde voor een stormloop op internet en bracht de servers van het bedrijf in de problemen. Microsoft bood vanaf vrijdag een testversie van Windows 7 aan. Zo wou het bedrijf van gebruikers feedback ontvangen vooraleer de definitieve versie op de markt wordt gebracht. De testversie lokte echter zoveel interesse dat er enorme wachtrijen ontstonden. De servers raakten overbelast en Microsoft moest het initiatief staken. Microsoft-baas Steve Ballmer had de vrijgave van de testversie vorige woensdag aangekondigd op een belangrijke elektronicabeurs in Las Vegas. Bron: Belga