Daydream is het nieuwe virtual reality-platform van Google voor Android. De techreus wil dat steeds meer apps geschikt worden gemaakt voor Daydream en geeft zelf het goede voorbeeld.

Daydream is vooralsnog enkel beschikbaar voor de eigen Pixel-smartphones van de zoekgigant. Ook de onlangs gepresenteerde Huawei Mate 9 beschikt over die functionaliteit, maar die telefoon is nog niet uit.

De DayDream View, de vr-headset van Google, wordt morgen aan de eerste gebruiker geleverd, die daarmee zich virtueel door tal van straten kunnen bewegen.

(ANP)

Daydream is het nieuwe virtual reality-platform van Google voor Android. De techreus wil dat steeds meer apps geschikt worden gemaakt voor Daydream en geeft zelf het goede voorbeeld.Daydream is vooralsnog enkel beschikbaar voor de eigen Pixel-smartphones van de zoekgigant. Ook de onlangs gepresenteerde Huawei Mate 9 beschikt over die functionaliteit, maar die telefoon is nog niet uit.De DayDream View, de vr-headset van Google, wordt morgen aan de eerste gebruiker geleverd, die daarmee zich virtueel door tal van straten kunnen bewegen.(ANP)