Vier laatstejaarsstudenten bedrijfsmanagement van het Departement Economisch Hoger Onderwijs van de Katholieke Hogeschool Leuven hebben het bedrijf Up 2 Speed opgericht. Daarmee willen ze 45-plussers vertrouwd maken met de nieuwste tablets en sociale media. Voor deze doelgroep organiseren ze voortaan lessen in het centrum van Leuven, zowel overdag als 's avonds.

Up 2 Speed wil generaties die niet opgegroeid zijn met technologie wegwijs maken met bijvoorbeeld iPad, Facebook, Skype enz. "Zo kunnen bijvoorbeeld grootouders beter in contact blijven met hun kleinkinderen voor wie deze dingen dagdagelijkse bezigheden zijn. Ook de iPad is een handige nieuwe uitvinding, maar het gebruik ervan is niet voor iedereen even makkelijk", aldus de initiatiefnemers. (Belga/MI)

Vier laatstejaarsstudenten bedrijfsmanagement van het Departement Economisch Hoger Onderwijs van de Katholieke Hogeschool Leuven hebben het bedrijf Up 2 Speed opgericht. Daarmee willen ze 45-plussers vertrouwd maken met de nieuwste tablets en sociale media. Voor deze doelgroep organiseren ze voortaan lessen in het centrum van Leuven, zowel overdag als 's avonds. Up 2 Speed wil generaties die niet opgegroeid zijn met technologie wegwijs maken met bijvoorbeeld iPad, Facebook, Skype enz. "Zo kunnen bijvoorbeeld grootouders beter in contact blijven met hun kleinkinderen voor wie deze dingen dagdagelijkse bezigheden zijn. Ook de iPad is een handige nieuwe uitvinding, maar het gebruik ervan is niet voor iedereen even makkelijk", aldus de initiatiefnemers. (Belga/MI)