Subaru Europe, het Europese filiaal van de Japanse autoproducent dat gevestigd is in Zaventem, heeft zijn SAP-systeem gemigreerd naar de Flexpod-architectuur van Cisco, NetApp en VMware.

De lokale dealers van Subaru in de Benelux gebruiken het SAP om voertuigen, onderdelen en accessoires te bestellen en garantieclaims af te handelen bij de distributeur in die drie landen.

een minimale downtime is daarom ook essentieel. Vandaar de overstap naar een nieuwe Flexpod-datacenterinfrastructuur die garant staat voor een hoge beschikbaarheid. Daarin worden de Unified Storage-systemen van NetApp gecombineerd met componenten als het Cisco UCS-serverplatform (Unified Computing System) en Cisco Nexus switches. VMware vSphere Enterprise Plus werd ingeschakeld voor de virtualisatie van de SAP-omgeving.

Het project werd in goede banen geleid door het Belgische Neoria, een onderdeel van Uptime Group en de grootste NetApp-partner in België, in samenwerking met Tyrion, het SAP Basic Components-team van Uptime. De waarde van het contract werd niet meegedeeld.

Subaru Europe, het Europese filiaal van de Japanse autoproducent dat gevestigd is in Zaventem, heeft zijn SAP-systeem gemigreerd naar de Flexpod-architectuur van Cisco, NetApp en VMware. De lokale dealers van Subaru in de Benelux gebruiken het SAP om voertuigen, onderdelen en accessoires te bestellen en garantieclaims af te handelen bij de distributeur in die drie landen. een minimale downtime is daarom ook essentieel. Vandaar de overstap naar een nieuwe Flexpod-datacenterinfrastructuur die garant staat voor een hoge beschikbaarheid. Daarin worden de Unified Storage-systemen van NetApp gecombineerd met componenten als het Cisco UCS-serverplatform (Unified Computing System) en Cisco Nexus switches. VMware vSphere Enterprise Plus werd ingeschakeld voor de virtualisatie van de SAP-omgeving. Het project werd in goede banen geleid door het Belgische Neoria, een onderdeel van Uptime Group en de grootste NetApp-partner in België, in samenwerking met Tyrion, het SAP Basic Components-team van Uptime. De waarde van het contract werd niet meegedeeld.