Sunrise Calendar, een van de weinige innovatieve kalenderappjes op de mobiele markt, zou op 31 augustus 2016 zijn laatste zonsondergang tegemoet gaan. Microsoft heeft er nu anders over beslist.

Microsoft kocht het bedrijfje achter Sunrise Calendar begin 2015, met de bedoeling de belangrijkste functies van de app te verwerken in Outlook voor iOS en Android. Daar is het echter niet mee klaargeraakt, dus blijft de app voorlopig bestaan. "We hebben besloten om nog een beetje langer te wachten, zodat we een paar extra door Sunrise geïnspireerde functies kunnen leveren in Outlook. Zodra die functies klaar zijn, zal de Sunrise app officieel afgesloten worden," vertelde Microsoft aan PCWorld. Wanneer die nieuwe deadline er komt, zei het bedrijf er niet bij.

Sunrise Calendar, een van de weinige innovatieve kalenderappjes op de mobiele markt, zou op 31 augustus 2016 zijn laatste zonsondergang tegemoet gaan. Microsoft heeft er nu anders over beslist. Microsoft kocht het bedrijfje achter Sunrise Calendar begin 2015, met de bedoeling de belangrijkste functies van de app te verwerken in Outlook voor iOS en Android. Daar is het echter niet mee klaargeraakt, dus blijft de app voorlopig bestaan. "We hebben besloten om nog een beetje langer te wachten, zodat we een paar extra door Sunrise geïnspireerde functies kunnen leveren in Outlook. Zodra die functies klaar zijn, zal de Sunrise app officieel afgesloten worden," vertelde Microsoft aan PCWorld. Wanneer die nieuwe deadline er komt, zei het bedrijf er niet bij.