Binnen week na de introductie van de Surface Book, kan Microsoft al niet meer zeggen wanneer geïnteresseerden een exemplaar kunnen krijgen. Voor alle vijf de varianten van de 2-in-1, is in de Windows Store de pre-order knop vervangen door een met de tekst 'Email me when available', is de ervaring vanVentureBeat.

Microsoft meldde bij de introductie dat de nieuwe computer eind oktober beschikbaar zou komen. De bij de OEM-producent bestelde exemplaren zijn blijkbaar al vergeven. Alleen bij Amazon is de voorraad bestemd voor de voorverkoop nog niet overtekend, maar dat zal wel niet lang meer duren.

De Surface Book - met opmerkelijk scharnier - is de eerste laptop van Microsoft ooit. Volgens Microsoft heeft de Surface Book de specificaties van een gamelaptop en een accuduur van 12 uur. Het scherm is van de laptop af te halen, waardoor hij als tablet fungeert. De prijs van de laptop loopt van 1499 tot 2499 dollar.

Binnen week na de introductie van de Surface Book, kan Microsoft al niet meer zeggen wanneer geïnteresseerden een exemplaar kunnen krijgen. Voor alle vijf de varianten van de 2-in-1, is in de Windows Store de pre-order knop vervangen door een met de tekst 'Email me when available', is de ervaring vanVentureBeat.Microsoft meldde bij de introductie dat de nieuwe computer eind oktober beschikbaar zou komen. De bij de OEM-producent bestelde exemplaren zijn blijkbaar al vergeven. Alleen bij Amazon is de voorraad bestemd voor de voorverkoop nog niet overtekend, maar dat zal wel niet lang meer duren.De Surface Book - met opmerkelijk scharnier - is de eerste laptop van Microsoft ooit. Volgens Microsoft heeft de Surface Book de specificaties van een gamelaptop en een accuduur van 12 uur. Het scherm is van de laptop af te halen, waardoor hij als tablet fungeert. De prijs van de laptop loopt van 1499 tot 2499 dollar.