Suzuki pakt uit met de iSwift, een gelimiteerde variant op de Swift die standaard uitgerust is met een WiFi-module, inclusief een abonnement bij Mobile Vikings van 2 jaar. Daarmee kan je voor maximaal 2 GB per maand aan data verbruiken in binnen- en buitenland.

De ingebouwde 3G WiFi-hotspot van het type iX-i5 komt uit de koker van het Nederlandse InnoXplore, en kan tot vijf apparaten tegelijkertijd van een internetverbinding voorzien. De downloadsnelheid gaat tot 7,2 Mbps.

De iSwift - een vijfdeurs 1.2-benzine - beschikt verder ook over een ingebouwde mp3-speler, een snelheidsregelaar, LED-verlichting, airco, zeventienduimvelgen en een wrap in de kleur 'Mellow Yellow'.
Er zijn slechts 20 exemplaren geproduceerd van de iSwift. Deze zijn enkel online te bestellen, via het platform iSwift.be. De wagen kost 14.999 euro.

Suzuki pakt uit met de iSwift, een gelimiteerde variant op de Swift die standaard uitgerust is met een WiFi-module, inclusief een abonnement bij Mobile Vikings van 2 jaar. Daarmee kan je voor maximaal 2 GB per maand aan data verbruiken in binnen- en buitenland. De ingebouwde 3G WiFi-hotspot van het type iX-i5 komt uit de koker van het Nederlandse InnoXplore, en kan tot vijf apparaten tegelijkertijd van een internetverbinding voorzien. De downloadsnelheid gaat tot 7,2 Mbps. De iSwift - een vijfdeurs 1.2-benzine - beschikt verder ook over een ingebouwde mp3-speler, een snelheidsregelaar, LED-verlichting, airco, zeventienduimvelgen en een wrap in de kleur 'Mellow Yellow'. Er zijn slechts 20 exemplaren geproduceerd van de iSwift. Deze zijn enkel online te bestellen, via het platform iSwift.be. De wagen kost 14.999 euro.