De nieuwe keten zal 32 winkels tellen en meer dan 300 personeelsleden tewerkstellen. Switch was voordien vooral actief in Vlaanderen, terwijl easy-m een van de bekendere verdelers is in Wallonië en Brussel. Nu easy-m voor 100 procent wordt overgenomen door Switch, zal het bedrijf het hele land bestrijken. Switch zal een verkooppunt hebben in bijna elke grote Belgische stad. Door de overname krijgt het bedrijf negen extra winkels in Vlaanderen, vier in Brussel en negen in Wallonië. Daardoor groeit het totaal aantal winkels van 10 naar 32.

"Het aantal winkels voor Apple-producten in België heeft zijn top bereikt. Als je in de particuliere markt nog wil groeien, kan dat alleen nog via overnames", zegt Rik Vrancken, ceo van Switch. Naast de particuliere markt, richt de keten zich trouwens ook op bedrijven, overheden en scholen. De verdeler ziet bijvoorbeeld veel vraag naar Apple-producten bij Belgische kmo's.

De nieuwe keten zal 32 winkels tellen en meer dan 300 personeelsleden tewerkstellen. Switch was voordien vooral actief in Vlaanderen, terwijl easy-m een van de bekendere verdelers is in Wallonië en Brussel. Nu easy-m voor 100 procent wordt overgenomen door Switch, zal het bedrijf het hele land bestrijken. Switch zal een verkooppunt hebben in bijna elke grote Belgische stad. Door de overname krijgt het bedrijf negen extra winkels in Vlaanderen, vier in Brussel en negen in Wallonië. Daardoor groeit het totaal aantal winkels van 10 naar 32. "Het aantal winkels voor Apple-producten in België heeft zijn top bereikt. Als je in de particuliere markt nog wil groeien, kan dat alleen nog via overnames", zegt Rik Vrancken, ceo van Switch. Naast de particuliere markt, richt de keten zich trouwens ook op bedrijven, overheden en scholen. De verdeler ziet bijvoorbeeld veel vraag naar Apple-producten bij Belgische kmo's.