Symantec kondigt aan dat het Appstream overneemt. Symantec wil door de overname beter kunnen concurreren met producten als de Thinstall Virtual Suite van VMware en SoftGrid van Microsoft.

AppStream is een Palo Alto (Californië) gevestigde ontwikkelaar van 'application streaming' software: oplossingen waardoor desktopapplicaties vanaf een server beheerd worden. Het bedrijf werkt al sinds 2006 intensief samen met Symantec zodat de overname niet bepaald als een verrassing komt. Zo zitten de producten van AppStream nu al in de Software Virtualization Solution (SVS) van Symantec.

AppStream zal bij Symantec terechtkomen in de 'Endpoint Virtualization' bedrijfseenheid en een integraal deel vormen van het SVS-team. De overname zal naar verwachting eind juni afgerond worden. Financiële details werden niet vrijgegeven.

Symantec kondigt aan dat het Appstream overneemt. Symantec wil door de overname beter kunnen concurreren met producten als de Thinstall Virtual Suite van VMware en SoftGrid van Microsoft. AppStream is een Palo Alto (Californië) gevestigde ontwikkelaar van 'application streaming' software: oplossingen waardoor desktopapplicaties vanaf een server beheerd worden. Het bedrijf werkt al sinds 2006 intensief samen met Symantec zodat de overname niet bepaald als een verrassing komt. Zo zitten de producten van AppStream nu al in de Software Virtualization Solution (SVS) van Symantec. AppStream zal bij Symantec terechtkomen in de 'Endpoint Virtualization' bedrijfseenheid en een integraal deel vormen van het SVS-team. De overname zal naar verwachting eind juni afgerond worden. Financiële details werden niet vrijgegeven.