Symantec zou op het punt staan LifeLock te kopen. Symantec inc. is een van 's wereld's grootste cybersecuritybedrijven, en het is onder meer het bedrijf achter de gekende Norton Antiviruspakketten. LifeLock maakt op zijn beurt software om online je identiteit te beschermen. Het biedt particulieren en kleine bedrijven diensten aan zoals het monitoren van kredieten en waarschuwingen als er iets raars met accounts gebeurt.

Het bedrijf, uit het Amerikaanse Arizona, ligt al een tijd in de etalage en zou ook door enkele private investeringsmaatschappijen gegeerd zijn.

Symantec lijkt zich steeds meer op cyberveiligheid te storten. Eerder dit jaar kocht Symantec ook al cloudsecuritybedrijf Blue Coat.

Symantec zou op het punt staan LifeLock te kopen. Symantec inc. is een van 's wereld's grootste cybersecuritybedrijven, en het is onder meer het bedrijf achter de gekende Norton Antiviruspakketten. LifeLock maakt op zijn beurt software om online je identiteit te beschermen. Het biedt particulieren en kleine bedrijven diensten aan zoals het monitoren van kredieten en waarschuwingen als er iets raars met accounts gebeurt. Het bedrijf, uit het Amerikaanse Arizona, ligt al een tijd in de etalage en zou ook door enkele private investeringsmaatschappijen gegeerd zijn.Symantec lijkt zich steeds meer op cyberveiligheid te storten. Eerder dit jaar kocht Symantec ook al cloudsecuritybedrijf Blue Coat.