Het Waals-Brabantse it-dienstenbedrijf Systemat brengt zijn boekhoudpakket Popsy onder in een apart dochterbedrijf, Popsy Software genaamd.

Popsy staat sterk in de Belgische markt voor boekhoudsoftware voor kmo's en zelfstandigen met 14.000 licenties en 20.000 dagelijkse gebruikers. De software wordt nu ondergebracht in een eigen nv. Doel is, aldus Systemat in een mededeling, een beter inzicht in de markt te krijgen en eenvoudiger eigen strategieën uit te werken.

Philippe Logé, die tussen 1993 en 2002 al manager was van Popsy bij Systemat, komt over van IBM om het bedrijf te leiden. Klanten zouden weinig moeten werken van de overgang, aldus nog Systemat.

Het Waals-Brabantse it-dienstenbedrijf Systemat brengt zijn boekhoudpakket Popsy onder in een apart dochterbedrijf, Popsy Software genaamd. Popsy staat sterk in de Belgische markt voor boekhoudsoftware voor kmo's en zelfstandigen met 14.000 licenties en 20.000 dagelijkse gebruikers. De software wordt nu ondergebracht in een eigen nv. Doel is, aldus Systemat in een mededeling, een beter inzicht in de markt te krijgen en eenvoudiger eigen strategieën uit te werken. Philippe Logé, die tussen 1993 en 2002 al manager was van Popsy bij Systemat, komt over van IBM om het bedrijf te leiden. Klanten zouden weinig moeten werken van de overgang, aldus nog Systemat.