T-Mobile ontslaat nog een 900 mensen. Eerder dit jaar schrapte het telecombedrijf al 1900 jobs.

T-Mobile USA werkt momenteel hard om zijn concurrenten Verizon en AT&T technologisch bij te benen, die volop hun netwerken naar 4G-technologie aan het upgraden zijn. Ook gaat het bedrijf sterk rebranden via publiciteitscampagnes. Die beweging kost geld en om dat te kunnen ophoesten, probeert het bedrijf elders te besparen. In maart had het bedrijf daarom al een herstructurering van zijn callcenters aangekondigd, waarbij 1900 jobs overbodig werden. Nu zouden een aantal 'sleutelfuncties en -departementen' gereorganiseerd worden.

T-Mobile USA was vorig jaar ei zo na overgenomen door AT&T, dat voor het telecombedrijf 39 miljard dollar veil had. Dat de deal niet mocht doorgaan van de concurrentiewaakhond was een streep door de rekening van de mobiele operator.

T-Mobile ontslaat nog een 900 mensen. Eerder dit jaar schrapte het telecombedrijf al 1900 jobs. T-Mobile USA werkt momenteel hard om zijn concurrenten Verizon en AT&T technologisch bij te benen, die volop hun netwerken naar 4G-technologie aan het upgraden zijn. Ook gaat het bedrijf sterk rebranden via publiciteitscampagnes. Die beweging kost geld en om dat te kunnen ophoesten, probeert het bedrijf elders te besparen. In maart had het bedrijf daarom al een herstructurering van zijn callcenters aangekondigd, waarbij 1900 jobs overbodig werden. Nu zouden een aantal 'sleutelfuncties en -departementen' gereorganiseerd worden. T-Mobile USA was vorig jaar ei zo na overgenomen door AT&T, dat voor het telecombedrijf 39 miljard dollar veil had. Dat de deal niet mocht doorgaan van de concurrentiewaakhond was een streep door de rekening van de mobiele operator.