De it-dienstendochter van Deutsche Telekom T-Systems zou op het punt staan een outsourcingdeal te beklinken bij het Nederlandse technologieconcern Philips.

Het zou om een contract van "enkele honderden miljoenen euro" gaan. Na de outsourcingovereenkomst met het Nederlandse olieconcern Shell is het al de tweede megadeal voor T-Systems bij onze noorderburen.

In een interview van het Duitse Börsen Zeitung met T-Systems-ceo Reinhard Clemens zei die laatste nog dat hij de orderportefeuille aanzienlijk ziet verbeteren in de tweede helft van het jaar. Volgens hem zou het bedrijf verscheidene grote outsourcingdeals tekenen. Toch verwacht hij dat de business in 2010 nog steeds 'extreem conservatief' zal zijn.

De it-dienstendochter van Deutsche Telekom T-Systems zou op het punt staan een outsourcingdeal te beklinken bij het Nederlandse technologieconcern Philips. Het zou om een contract van "enkele honderden miljoenen euro" gaan. Na de outsourcingovereenkomst met het Nederlandse olieconcern Shell is het al de tweede megadeal voor T-Systems bij onze noorderburen. In een interview van het Duitse Börsen Zeitung met T-Systems-ceo Reinhard Clemens zei die laatste nog dat hij de orderportefeuille aanzienlijk ziet verbeteren in de tweede helft van het jaar. Volgens hem zou het bedrijf verscheidene grote outsourcingdeals tekenen. Toch verwacht hij dat de business in 2010 nog steeds 'extreem conservatief' zal zijn.